Lördagens projekt

Efter...

Jag ropade in en byrå på Magasin 5/Stadsauktion för ett tag sedan. Idag bestämde jag mig för att snygga till den! Det är ganska enkelt – beror förstås lite på vilken typ av byrå man har! Jag hittade en tapet från Sandberg som jag tycker passar bra ihop med byråns svartbruna finish. Det som behövs är vävlim, en vass kniv eller tapetkniv, en pensel eller liten roller, en urvriden fuktig trasa & slutligen lack av någon sort. När man har tagit bort beslagen är det bara att sätta igång! Torka byrån ordentligt & se till att den är helt torr. Mät lådorna & klipp till bitarna, försök att mönsterpassa! Jag valde att limma direkt på byrån & sen sätta dit tapeten. Gå över med fuktig urvriden trasa för att fördela limmet & slippa bubblor. Jag tänker köpa knoppar till byråns nya look! Avsluta med att lacka det som tapetserats!

Jag började med att även tapetsera sidorna & toppen på byrån men kände att det blev snyggare att bara klä lådfronterna – förstås en smaksak!

Före & efter bilder nedan!